Op zoek naar vervoer naar 7th Sunday Festival?

7th Sunday 2024
Festivalterrein De Roost in Erp

Heen- en terugreis per touringcar naar 7th Sunday. Heenreis op zondag 19 mei 2024, terugreis op maandag 20 mei 2024.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 26,00

Ben je op zoek naar de ultieme festivalervaring in Nederland? Zoek niet verder! 7th Sunday, gehouden op de zevende zondag voor Pinksteren, is een van de meest gevierde elektronische muziekfestivals in Nederland en biedt een onvergetelijke dag vol muziek, sfeer en plezier. Wij staan paraat om deze dag compleet te maken met één van onze busreizen!

Voor degenen die zich zorgen maken over vervoer, biedt verschillende busreizen van en naar 7th Sunday. Met onze comfortabele touringcars en de gezellige feestbus (alleen beschikbaar op aanvraag voor provincies Gelderland en Overijssel) zorgen we ervoor dat je ontspannen en op tijd op het festivalterrein arriveert, zonder je zorgen te hoeven maken.

Staat jouw opstaplocatie er niet tussen? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10 personen.

Jouw feestje, onze bus!

Overweeg je om met een grote groep vrienden naar 7th Sunday te gaan? Dan helpen wij je graag bij het organiseren van je eigen busreis. Wij nemen het grootste deel van de organisatorische taken uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van het evenement. Ons doel is jouw comfort en plezier, en het enige wat jij hoeft te doen, is vrienden uitnodigen om de bus te vullen. Als het jou lukt om de bus te vullen met enthousiaste deelnemers, wacht er niet alleen een onvergetelijke reis op je, maar ook een aantrekkelijke beloning in de vorm van een extra zakcentje of zelfs een gratis busreis. Dat klinkt toch geweldig, nietwaar? Organiseer je eigen busreismet Partyvervoer.

7th Sunday

7th Sunday heeft de reputatie verdiend vanwege zijn indrukwekkende line-up met enkele van 's werelds meest gerenommeerde DJ's en artiesten. Of je nu van house, techno, EDM, of een andere elektronische muziekstijl houdt, het festival heeft voor ieder wat wils. De verschillende podia bieden een gevarieerd muzikaal aanbod, waardoor je je kunt onderdompelen in je favoriete genre of nieuwe geluiden kunt ontdekken.

Busreis naar 7th Sunday

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de magie van 7th Sunday. Koop je busticket, bereid je voor op een dag vol muziek en avontuur, en maak je klaar om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Stap jij bij ons in naar 7th Sunday? We zien je graag!