Op zoek naar vervoer naar Decibel outdoor?

Decibel Outdoor Zaterdag
Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Heen- en terugreis per touringcar naar Decibel Outdoor. Heenreis op 17-08-2024, terugreis op 18-08-2024.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 24,50

Decibel Outdoor Zondag
Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Heen- en terugreis per touringcar naar Decibel Outdoor. Heen- en terugreis op 18-08-2024.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 24,50

Kunnen we jou dit jaar vinden bij Decibel outdoor? Onze busleiders gaan er ook heen en nemen jou graag mee. Het enige wat jij hoeft te doen: zoek een plekje en neem een portie gezelligheid mee!

Wij kennen geen busreis zonder gezelligheid. Met onze feestbus (alleen op aanvraag) of luxe en comfortabele touringcar zit de feeststemming er altijd lekker in. Draai alvast warm met de muziek in de bus en een lekker koud drankje in je hand. Dat is toch relaxed?! Fix nu je busplek bij één van onze busreizen. Kun je geen opstaplocatie bij jou in de buurt vinden? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Denk jij dat je één van onze bussen helemaal vol kan krijgen met gezellige mensen? Laat maar zien en word zelf busleider ;) We helpen je graag mee:

  1. Je doet een aanvraag voor Decibel Outdoor voor jou en je vrienden;
  2. Je kiest samen met onze collega een bus;
  3. Samen kiezen we een geschikte opstaplocatie(s);
  4. Je promoot de busreis onder je vrienden;

Ondertussen regelen wij de gehele organisatie voor de busreis zelf. Doe jij het super goed, dan verdien je je busreis terug. Misschien ontvang je zelfs extra cash! Dit hangt af van hoeveel vrienden bij jou in de bus stappen. Organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Decibel outdoor 2023

In het weekend van 18 t/m 20 augustus zal het weer drie dagen lang hakken, stampen en springen worden bij Decibel outdoor. Met meer dan 300 artiesten verdeeld over 30 podia, zal dit een insane weekendje genieten worden. Zin om een heel weekend Decibel outdoor mee te pakken? Regel dan een plek op de camping en maak alles mee!

Busreis naar Decibel outdoor

Natuurlijk rijd jij met ons mee naar Decibel outdoor! We hebben je er graag bij. Ga je voor een heel weekend Decibel? Wij hebben busreizen voor het weekend en wij rijden ook op andere dagen: busreis Decibel Outdoor vrijdag, busreis Decibel Decibel Outdoor zaterdag en busreis Decibel Outdoor zondag.

Stap jij bij ons in naar Decibel outdoor? We zien je graag!