Op zoek naar vervoer naar Defqon. 1 Festival?

Weekend (do t/m ma)
Walibi Holland in Biddinghuizen

Heen- en terugreis per touringcar naar Defqon.1. Heenreis op 22 juni, terugreis op 26 juni.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 35,00

Zaterdag
Walibi Holland in Biddinghuizen

Heen- en terugreis per touringcar naar Defqon.1 op 24 juni.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 25,00

Zondag
Walibi Holland in Biddinghuizen

Heen- en terugreis per touringcar naar Defqon.1 op 25 juni.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 25,00

YES, heb jij ook tickets voor Defqon. 1 gescoord? Te gek! Stap in de bus bij één van onze busleiders en laat het feestje maar beginnen.

Met een dikke feestbus van Beatbuzz (alleen op aanvraag) of een luxe en comfortabele touringcar word jij in stijl naar Defqon. 1 gebracht. De muziek gaat aan, drankjes mee en je vrienden heb je om je heen; kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om tijdens de busrit helemaal in de feestsfeer te komen. Lijkt het je wat om met ons busvervoer naar Defqon. 1 te reizen? Boek dan snel je busreis voordat de bus vol zit.

Staat jouw opstaplocatie er niet tussen? Vraag dan een opstaplocatie aan.

Jouw feestje, onze bus!

Verdien je busreis terug door zelf de busreis naar Defqon. 1 te promoten. Heb je de bus goed vol? Dan verdien je nog een extra dikke beloning en kun jij je vrienden trakteren op een rondje op het festival. Klinkt goed toch?! Samen bepalen we de beste opstapplek voor jou en je vrienden. Doordat jij de bus vult met al je maten is die beloningen natuurlijk dik verdient! Wij regelen de logistiek en zo werken we samen aan een gezellige en op maat busreis naar Defqon. 1 voor jou en je vrienden. Organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Defqon. 1 Festival 2023

Defqon. 1 is het grootste dancefestival ter wereld en dat is ook niet gek met meer dan 100.000 feestganger verspreid over een heel weekend. Dit jaar kun jij van 22 tot en met 25 juni volledig los gaan op het festivalterrein in Biddinghuizen. Het weekend zullen er honderden DJ’s hun muziek uit de speakers blazen. Met de bekende POWER HOUR en The Endshow wordt het ook dit jaar een moment om niet te vergeten. Net als eigenlijk iedere editie… Wordt er dit ook weer eentje die je sowieso wilt meemaken!

Busreis naar Defqon. 1 alle dagen beschikbaar!

Heb jij een weekendticket voor Defqon. 1? Top! Dan kun je busvervoer regelen voor het weekend. Maar wij rijden ook alle andere dagen, kijk tussen de tickets voor busreizen op zaterdag en zondag.

Stap jij bij ons in naar Defqon. 1? We zien je graag!