Op zoek naar vervoer naar Elektrum?

Elektrum Festival Zaterdag
Velder Woods in Liempde

Heen- en terugreis per touringcar naar Elektrum. Heenreis op 12-10-2024, terugreis op 13-10-2024.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 23,50

Op zoek naar vervoer naar Elektrum Festival?

Heb jij jouw tickets voor Elektrum Festival al binnen? Lekker bezig! Stap bij ons in de bus voor een gezellige busreis. Wij zetten je in feeststemming bij het festival af en halen je ook weer op.

Met een busreis van Partyvervoer ben je ervan verzekerd dat het feest al in de bus start. In een luxe touringcar of een gezellige feestbus (alleen beschikbaar op aanvraag voor provincies Gelderland en Overijssel) staat de muziek aan en kun jij genieten van een (alcoholische) versnapering. Samen met andere festivalgangers van Elektrum word jij in de buurt van jouw huis opgehaald en afgezet bij het feest. Ook na het festival kun je rekenen op een soepele busreis terug naar huis.

Staat jouw opstaplocatie er niet tussen? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10 personen.

Jouw feestje, onze bus!

Ga jij met een grote groep vrienden naar Elektrum Festival? Regel dan zeker jouw eigen busreis bij ons. Wij helpen je om een hele busreis te organiseren. Je hoeft er niet veel voor te doen, want wij nemen het meeste werk uit handen. Jouw enige taak is om de bus vol te krijgen door mensen uit te nodigen. Lukt het jou om de bus vol te krijgen met de leukste mensen? Top, want dan ontvang je ook nog een leuke geldbeloning. En tegen een extra zakcentje of een gratis busreis zeg jij natuurlijk geen nee. Waar wacht je nog op? Organiseer jouw eigen busreis met Partyvervoer.

Elektrum Festival

Na het eerste grote succes van Elektrum Festival, keren ze dit jaar op 14 en 15 oktober terug met een gloednieuwe editie. Twee prominente spelers uit de festivalwereld, Intents Festival & WiSH Outdoor, slaan de handen ineen om een ultiem festival neer te zetten met de focus op de hardere stijlen. Stap de Velder Woods in Boxtel binnen en begin jouw harde avontuur bij Elektrum Festival.

Busreis naar Elektrum Festival

Kies je voor Partyvervoer als vervoer naar Elektrum Festival? Gezellig! Boek snel jouw tickets via deze pagina.

Stap jij bij ons in naar Elektrum Festival? We zien je graag!