Op zoek naar vervoer naar Hardfest 2023?

Hard gaan met je vrienden op Hardfest. Dat klinkt logisch toch? Wij doen graag met je mee. Wij regelen de heen- en terugreis, want.. de bob dat zijn wij, de party bepaal jij!

Heb je nu nog geen plekje in de bus geregeld? Boek snel je busticket en rijd met ons mee! Waarom wachten op het feestje als het feest al in de bus kan beginnen?! De muziek staat aan en drankjes mag je meenemen. In de altijd gezellige feestbus (alleen op aanvraag) of een luxe touringcar brengen wij je erheen. Koop een los busticket of organiseer zelf een busreis. Wil je een los busticket kopen maar staat je opstaplocatie er niet bij? Vraag dan een opstaplocatie aan. Let op: alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Denk jij dat je een bus naar Hardfest (grotendeels) kan vullen met jouw vriendengroep? Organiseer dan een eigen busreis via ons. Met een paar stappen ben jij verzekerd van een eigen busreis met je favoriete mensen om je heen. Vul jij de hele bus dan verdien je een extra dikke beloning. Dat klinkt toch heel simpel?! Dat is het ook! Organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Hardfest 2023

Zaterdag 22 april is het weer tijd voor Hardfest 2023! Ook dit jaar zal het terrein van de Universiteit Twente weer worden omgebouwd tot festivalterrein om hier he-le-maal los te gaan. Met de hardste DJ’s belooft het weer een editie te worden om niet te missen! Rijd jij ook met ons mee naar het oosten van het land om Hardfest mee te maken?

Busreis naar Hardfest 2023

Heb jij je entreeticket al binnen? Te gek! Wij regelen graag je vervoer naar Hardfest 2023. Maak hier een keuze uit één van onze busreizen. Er is vast nog ergens een plekje voor je vrij! ;) kijk op de busreis Hardfest 2023 pagina voor bustickets.

Stap jij bij ons in de bus naar Hardfest 2023? We zien je graag!