Op zoek naar vervoer naar Harmony of Hardcore?

Staat Harmony of Hardcore al bij jou op de planning? Dat moet toch wel als die-hard Hardcore fan, toch?! Wij zijn net zo groot fan als jij en rijden je er met liefde naar toe. Stap bij ons in en laat het feestje maar beginnen.

Trommel je vrienden op en stap bij ons in! Wij regelen voor jou een luxe en comfortabele touringcar of een dikke feestbus (alleen op aanvraag). De muziek klinkt uit de speakers en jij drinkt een lekker biertje onderweg. Dat klinkt toch top?! Boek nu een los busticket of organiseer je eigen busreismet Partyvervoer.

!

 

Kun je geen opstaplocatie bij jou in de buurt vinden? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Jij gaat natuurlijk niet alleen feesten bij Harmony of Hardcore. Dat snappen wij! Ga je met een grote groep vrienden op pad? Organiseer dan je eigen busreis bij ons. Jij promoot de busreis onder al je vrienden en zorgt ervoor dat je vrienden bustickets kopen via jouw link. Wij regelen de hele logistieke kant en zorgen ervoor dat de busreis soepel verloopt. Zit de bus vol dankzij jou? Dan ontvang je je eigen busreis terug en ook nog een extra zakcentje voor op het festival. Dit klinkt easy.. En is het ook! Organiseer je eigen busreismet Partyvervoer.

Harmony of Hardcore 2023

Op zaterdag 27 mei kun jij je opmaken voor een dagje losgaan bij Harmony of Hardcore! Op het festivalterrein in Erp zullen er zes area’s worden vertegenwoordigd door de beste DJ’s van de hardere stijlen. Met de té gekke line-up wordt deze editie sowieso eentje om niet te vergeten.

Busreis naar Harmony of Hardcore

Lijkt het je wat om met ons mee te rijden? Gezellig, we hebben je er graag bij! Op deze pagina vind je alle busreizen richting Harmony of Hardcore. Boek je tickets en wees verzekerd van een gezellige heen- en terugreis!

Stap jij bij ons in de bus naar Harmony of Hardcore? We zien je graag!