Vervoer naar Intents Festival

Reng reng reng… Een hoogtepuntje voor alle liefhebbers van hardere stijlen. Een moment waar iedereen samenkomt op de Vriendencamping van Partyvervoer! Wij regelen je vervoer naar Intents Festival 2024 zodat jij al feestend naar het festival kunt bewegen. Dus heb je al een busplek geregeld? Niet? Waar wacht je dan nog op! ;) De busreis naar Intents Festival wordt in stijl uitgevoerd: met een luxe en comfortabele touringcar of de knotsgekke en gezellige Beatbuzz (alleen op aanvraag). In de bus staat de muziek aan en zijn drankjes toegestaan. Daar willen we jou ook graag bij hebben, dus heho let’s go! Staat jouw opstaplocatie er niet tussen? Vraag dan een opstaplocatie aan.

Jouw feestje, wij brengen en halen je vrienden op!

Ga je met een grote groep naar Intents Festival? Organiseer dan je eigen busreis met de hele vriendengroep. In samenwerking met ons kun jij je eigen bus vullen met vrienden en kiezen we de juiste opstapplekken uit. Wij zorgen voor de logistiek en jullie voor de gezellige busreis naar Intens Festival! Daarbij zit jij in de bus vol gezelligheid én verdien je eigen busreis terug. Misschien zelfs wel een extra zakcentje, zodat je op Intents Festival goed kunt proosten met je vrienden. Lekker hoor. Wil jij ook je eigen busreis organiseren?

Intents Festival 2024

Het wordt dit jaar weer Intents genieten, want op 1 en 2 juni reis je samen met ons af naar Sportpark d’n Donk in Oisterwijk. Stap in de fantastische gethematiseerde wereld en ontdek de immense podia met te gekke artiesten. Met meer dan 400 artiesten verspreid over 10 podia ga jij je zeker niet vervelen.

Wacht niet langer en reserveer nu je busplek!