Busvervoer naar Masters of Harcore!

Voor alle liefhebbers en die-hard fans is deze reis naar Masters of Hardcore geen optie, maar een must! En wij doen maar al te graag met je mee.. Dus stap met je vrienden bij ons in de bus naar Masters of Hardcore en wij zorgen voor een vette heen- en terugreis.

Met de luxe touringcar of Beatbuzz (alleen op aanvraag) begint het feestje op de heenreis naar Masters of Hardcore. Ook na het festival is het feestje nog niet afgelopen. Wij feesten nog lekker door in de bus terug naar huis. Jij toch ook?! Regel bij Partyvervoer je vervoer naar Masters of Hardcore met een los busticket of Organiseer je eigen busreis. Staat jouw opstaplocatie er niet tussen? Vraag dan een opstaplocatie aan.

Jouw feestje, onze bus!

Is jouw hele vriendengroep fan van Masters of Hardcore? Snappen wij. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid zelf een busreis te organiseren, via ons! Wat kun je hiervoor doen? Doe een aanvraag bij één van onze collega’s, bevestig de bus naar keuze en bepaal samen de opstaplocaties. Wij fixen de logistieke rompslomp en jij mag de leuke dingen doen; je vrienden uitnodigen voor je busreis! Heb je de bus vol gekregen? Dan ligt er een dikke beloning op jou te wachten! Lees meer over het Organiseer je eigen busreis

Masters of Hardcore 2023

Op zaterdag 25 maart zal hét hardcore feest weer losbarsten in de Brabanthallen in ‘s-hertogenbosch. Met meer dan honderd artiesten uit verschillende hardere stijlen belooft het een harde dag te worden. Voor welke DJ ga jij naar Masters of Harmony?

Mis deze bus niet

Ben jij in het bezit van kaartjes, maar nog niet nagedacht over het vervoer naar Masters of Hardcore? Wij hebben vast nog wel plek voor je. Kijk hiervoor even rond op onze ticketpagina busreis naar Masters of Hardcore. Tip; boek je tickets snel voordat ze uitverkocht zijn.

Zien we jou in de bus naar Masters of Hardcore?