Op zoek naar vervoer naar Origins?

Op zoek naar vervoer naar Origins?

Ga jij helemaal klaar om los te gaan op raw hardstyle tijdens Origins? Regel dan nu alvast jouw busreis naar het feest voor een onvergetelijke dag. Ook na Origins staan wij weer klaar om jou snel en veilig terug te brengen naar jouw opstaplocatie.

Gezellige en veilige busreizen organiseren, daar weten wij wel het een en ander van. We kunnen jou en al jouw vrienden ook naar Origins brengen. Met een luxe touringcar of de feestbus (alleen beschikbaar op aanvraag voor de provincies Overijssel en Gelderland) begint de voorpret al in de bus. We kiezen voor de snelste route om het meeste uit de dag te halen. Dat betekent jij blij en wij blij :). Op de dag van het feest halen we je op bij een opstaplocatie en op de terugreis zetten we je hier ook weer af. Volgens mij zijn dit alleen maar voordelen en zou je nu snel een busplek bij ons moeten regelen!

Kun je geen opstaplocatie bij jou in de buurt vinden? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Wat is een feest zonder al jouw vrienden? Precies, dat is geen feest. Wij willen ervoor zorgen dat jij met al jouw vrienden kunt feesten door een zelf georganiseerde busreis. Een busreis organiseren gaat gemakkelijk en kan ook nog eens heel voordelig voor jou uitpakken. Samen kiezen we een geschikte bus en opstaplocatie bij jou in de buurt. Wij zullen achter de schermen jouw busreis uitstippelen en alles wat daarbij hoort regelen. Jij hebt nog de eenvoudige taak om iedereen die jij in de bus wil hebben, uit te nodigen via een speciale link. Doe je best en trommel al jouw vrienden op om bij jou in de bus te stappen. Wij belonen namelijk de mensen die hun bus vol krijgen. Deze beloning kan het feest een stuk goedkoper maken, waardoor jij een extra rondje kunt geven. Leuk voor jou en jouw vrienden! Dus stop met twijfelen en organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Origins

Het beste dat de classic raw hardstyle scene te bieden heeft, komt voorbij tijdens Origins bij Autotron in Rosmalen op 23 december 2023. Het wordt een van de grootste RAW Classics-bijeenkomsten in de geschiedenis, met meer dan 30 legendes in 2 enorme ruimtes!

Busreis naar Origins

Ben jij ready om bij ons in te stappen naar Origins? Regel dan nu snel jouw bustickets en voorkom dat je deze gezellige busreis moet missen.

Stap jij bij ons in naar Origins? We zien je graag!