Op zoek naar vervoer naar Qlimax?

Op zoek naar vervoer naar Qlimax?

Betreed samen met ons de leegte bij Qlimax – Enter the Void. Wij verzorgen jouw heen- en terugreis in een supergezellige bus. Alles staat klaar om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Wij staan voor je klaar om jouw reis naar Qlimax een geheel nieuwe beleving te geven. Stap bij ons in een luxe touringcar of feestbus (alleen op aanvraag beschikbaar voor de provincies Overijssel en Gelderland) met de meest gezellige medepassagiers. Samen bereid je je tijdens de heenreis al voor op een onvergetelijke avond. Met drankjes in de hand en de muziek aan. Wij zetten je af bij het feest en halen je ook na afloop weer op. Geen stress over te laat komen, want we wachten nog een uur nadat het feest is afgelopen speciaal op jou.

Kun je geen opstaplocatie bij jou in de buurt vinden? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Trommel al je vrienden op om samen naar Qlimax te gaan in een zelfgeorganiseerde bus. Regel makkelijk en snel jouw bus en opstaplocatie via ons, en ontvang ook nog eens een mooie beloning. Wij nemen alles uit handen voor een gezellige busreis. Samen beslissen we of je met een luxe touringcar wilt gaan of juist met een feestbus. Je kunt ook in samenspraak met ons kiezen waar je wilt opstappen. Wij zorgen voor de snelste route, zodat je extra lang van het feest kunt genieten. Terwijl jij ervoor zorgt dat de busplekken volgeboekt raken door de leukste passagiers, regelen wij de rest. Heb jij alle busplekken al verkocht? Geweldig, dan verdien je nog een dikke beloning in de vorm van cash of een busticket. Wel zo leuk om je feest goed te beginnen. Wacht niet langer en organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Qlimax

Op 18 november keert een nieuwe editie van Qlimax terug naar het GelreDome. Dit jaar staat het feest in het teken van de leegte, Qlimax – Enter the Void. Samen zoeken jullie de leegte op in de duisternis met geweldige artiesten. Pak deze editie van Qlimax mee voor een heel hard indoorfeest.

Busreis naar Qlimax

Wil jij een busplek in onze bus naar Qlimax? Boek dan op deze pagina jouw tickets en laat de voorpret maar beginnen!

Stap jij bij ons in naar Qlimax? We zien je graag!