Op zoek naar vervoer naar Rebellion?

Op zoek naar vervoer naar REBELLiON

Alle rebellen verzamelen in de bus naar REBELLiON! Wij fixen jouw busreis naar het feest toe en zorgen ervoor dat je ook weer veilig thuiskomt.

Bij ons begint het feest al in de bus met de allerleukste passagiers. Onze bus haalt je op bij een opstaplocatie in de buurt van jouw huis. Via een snelle route, in een luxe touringcar of een gezellige feestbus (alleen beschikbaar op aanvraag voor de provincies Overijssel en Gelderland), rijden we naar het feest. Onderweg kunnen we eventueel nog stoppen bij andere opstaplocaties of voor een korte pauze. We droppen je bij het feest en zorgen dat er in de avond weer een bus klaarstaat om jou naar de opstaplocatie terug te brengen.

Staat jouw opstaplocatie er niet tussen? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Wil jij met een grote groep vrienden naar REBELLiON? Geen probleem, je kunt bij ons zelf een busreis organiseren en geld verdienen! Om een busreis te organiseren, begin je met een aanvraag bij ons. Samen kiezen we een geschikte bus en opstapplek(ken). Terwijl jij je maten klaarstoomt voor een gezellig reis én zorgt dat ze allemaal via jouw link een busticket kopen, nemen wij de logistieke rompslomp voor onze rekening ;). Zorg jij ervoor dat de bus helemaal vol zit? Dan ontvang je een mooie beloning. Wacht niet langer en organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

REBELLiON

Eén van de hardste feesten van dit jaar komt weer terug op 25 en 26 november: REBELLiON! Geniet twee dagen lang van de beste RAW hardstyle met twee podia en spectaculaire shows. Daag het fenomeen The ECLIPSE uit en geniet van een verduisterend feest.

Busreis naar REBELLiON

Hebben we je overtuigd om bij ons in te stappen? Te gek. Op deze pagina vind je alle informatie en kun je gemakkelijk een busticket boeken.

Stap jij bij ons in naar REBELLiON? We zien je graag!