Op zoek naar vervoer naar REBiRTH Festival?

Sta jij ook al te popelen om naar REBiRTH Festival te gaan? Wij in ieder geval wel en onze busleiders al helemaal! De sfeer is daarom gelijk goed bij het instappen. En daar hoef jij niks anders voor te doen behalve een plekje te zoeken en gezelligheid mee te nemen! Samen met je vrienden stap je in een luxe touringcar of een feestbus (alleen op aanvraag) naar REBiRTH Festival. Wij faciliteren de busreis en jullie de gezellige rit:

  • Muziek aan? Check!
  • Drankjes mee? Check!
  • Al je vrienden verzameld? Check!

Start met ons het feestje in de bus. Ga je mee? Boek dan snel je busreis via de ticketpagina of Organiseer zelf een busreis, voordat je te laat bent! Wil je een los busticket kopen maar staat je opstaplocatie er niet bij? Vraag dan een opstaplocatie aan. Let op: alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Bij ons kun je een busreis organiseren én een dikke beloning ontvangen. ‘Maar hoe werkt dit?’.. Horen wij je al vragen ;) Dat is heel simpel. Je doet een groepsaanvraag via onze website en kiest samen met onze collega een opstapplek. Jij regelt dat de bus vol raakt. Wij regelen de logistieke kant. Allemaal zodat jij lekker kunt chillen. Regel jij een hele volle bus? Dat is top nieuws voor jou, want dan krijg je een dikke beloning. Die kans wil je toch niet laten liggen?! Organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

REBiRTH Festival 2024

Ga knallend het festivalseizoen in met REBiRTH Festival 2023! Op 12, 13 en 14 april verzamelen jij en je vrienden op het festivalterrein in Haaren. Met 16 area’s en meer dan 180 acts in de categorie hardere stijlen belooft het weer een HARD spektakel te worden. Mis niks en pak een heel weekend REBiRTH mee met de REBiRTH Residence Camping. Hier wil je bij zijn!

Busreis naar REBiRTH Festival

Ga jij het hele weekend naar REBiRTH Festival? Heerlijk! Wij organiseren verschillende busreizen, je vindt ze hier. Ook rijden wij op andere dagen! Kies op deze pagina jouw reis: busreis REBiRTH Festival vrijdag, busreis REBiRTH Festival zaterdag of busreis REBiRTH Festival zondag.

Stap jij bij ons in naar REBiRTH Festival? We zien je graag!