Op zoek naar vervoer naar Shockerz?

Op zoek naar vervoer naar Shockerz?

Ben jij klaar voor een van de grootste indoor RAW sensaties van Nederland? Dan moet je zeker bij ons instappen naar Shockerz. Wij laten het feest alvast beginnen op de heenweg.

Voor een gezellige en comfortabele reis ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat jij op een gezellige manier naar het feest wordt vervoerd en hier hoort natuurlijk muziek en een alcoholische versnapering bij. Het is dus niet gek dat jij jouw BVO'tje in de hand hebt en alvast in de sfeer komt met goede beukers tijdens de reis. Na het festival staan we ook weer klaar voor een aangename terugreis. Wij zorgen dat je tot het laatste moment kunt feesten en vervolgens weer snel naar jouw opstaplocatie wordt gebracht. Kortom, een busreis die je dag compleet maakt.

Staat jouw opstaplocatie er niet tussen? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Naar deze grote RAW sensatie ga jij natuurlijk niet in je eentje. Daarom kan je bij ons een busreis organiseren met al jouw vrienden die ook naar Shockerz gaan. Samen met jouw maten in een bus, BVO'tje in je hand en dikke muziek aan, klinkt dat niet top?! Het regelen van een busreis is ook erg gemakkelijk en we helpen je graag. Samen kiezen we de juiste bus en de meest geschikte opstaplocatie. Bovendien nemen wij de volledige logistieke organisatie op ons, waardoor jij je alleen maar hoeft te concentreren op het vullen van de bus. Het is ook nog eens extra voordelig als je de hele bus vol krijgt, want dan belonen wij jou met cash of een gratis busticket! Ik denk dat je deze kans niet wilt laten liggen. Organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Shockerz

Eén van de grootste indoor RAW-sensaties keert terug naar Autotron in Rosmalen op 16 december. Deze avond staat in het teken van een sterke line-up, een uniek verhaal en toegewijd publiek. De line-up is al bekend, en de artiesten die zullen optreden, zullen er alles aan doen om er het meest intense indoorfeest van te maken.

Busreis naar Shockerz

Heb je zin om onze bus in te stappen naar Shockerz? Boek dan via deze webpagina jouw busplek en dan zien we elkaar snel!

Stap jij bij ons in naar Shockerz? We zien je graag!