Op zoek naar vervoer naar Total Loss?

Total Loss Festival Zaterdag
Aquabest in Best

Heen- en terugreis per touringcar naar Total Loss. Heen- en terugreis op 07-09-2024.

Kies uit één van de opstaplocaties.

Bustickets vanaf
€ 23,00

Op zoek naar vervoer naar Total Loss Festival?

Ga jij op 9 of 10 september Total Loss Festival van Snollebollekes? Laat het feest dan al op de heenweg beginnen tijdens onze busreis. Stap bij ons in en wij verzorgen een gezellige heen- en terugreis van en naar Total Loss Festival.

Wij nemen jou en je beste vrienden graag mee in onze bus naar het Total Loss Festival. Het belooft een gezellige boel te worden in één van onze luxe en comfortabele touringcars,of in onze plezierige feestbus (alleen beschikbaar op aanvraag voor de provincies Overijssel en Gelderland). Op een locatie vlak bij jouw huis kun je bij ons instappen, waarna we met een gezellige groep richting het feest vertrekken. Tijdens de reis kun je genieten van jouw BVO'tjes en de muziek. Na het feest loop je zonder stress weer terug naar de bus, die je veilig naar je opstaplocatie terugbrengt.

Kun je geen opstaplocatie bij jou in de buurt vinden? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10.

Jouw feestje, onze bus!

Ga je met een grote groep vrienden feesten bij het Total Loss Festival? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt namelijk via Partyvervoer een busreis organiseren voor al je vrienden die mee willen. Op onze website vul je eenvoudig alle benodigde gegevens in. Vervolgens stuur je al jouw vrienden een link zodat ze hun bustickets kunnen kopen. Wij zorgen ondertussen ervoor dat de busreis vlekkeloos verloopt. Fix jij dat de hele bus vol zit?! Dan ontvang jij ook nog eens een dikke beloning. Een perfecte manier om het feest goed te beginnen ;). Organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Total Loss Festival 2023

Op 9 en 10 september komt Total Loss Festival, onder leiding van Snollebollekes, naar Strandpark Aquabest. Dit grote outdoor festival bestaat uit verschillende stages en een indrukwekkende line-up van artiesten. Gedurende deze dagen kun je genieten van feestmuziek, aprés-ski hits of hardstyle , verzorgd door meer dan 150 artiesten. De line-up is al bekend en het is er zeker één om enthousiast van te worden. Zo komen onder andere Frans Bauer, La Fuente en Mart Hoogkamer. Met andere woorden, dit wordt een dag om helemaal los te gaan.

Busreis naar Total Loss

Hebben wij jou overtuigd en heb je besloten om met ons mee te rijden naar het Total Loss Festival? Gezellig! Bekijk op deze pagina onze busreizen en kies een plekje uit. Boek je bustickets nu, want OP = OP!

Stap jij bij ons in naar het Total Loss Festival? We zien je graag!