Op zoek naar vervoer naar Vroeger Was Alles Beter?

Ben jij helemaal gek van harde classics? Dan moet je bij Vroeger Was Alles Beter zijn voor een avond terug in de tijd. Wij regelen jouw busreis ernaartoe en zorgen dat je na het feest weer veilig wordt thuis gebracht.

In onze bus wordt de weg naar het feest toe al een groot feest. De muziek staat aan, je drinkt een drankje en de gezelligste mensen zijn om je heen. Dit gebeurt allemaal in een luxe touringcar of een gezellige feestbus (alleen beschikbaar op aanvraag voor provincies Gelderland en Overijssel). Het voordeel van onze busreis is dat je snel bij het festival wordt afgezet en dat we je na het feest weer veilig thuis brengen.

Kun je geen opstaplocatie bij jou in de buurt vinden? Vraag dan een opstaplocatie aan. Dit kan alleen voor groepen groter dan 10 personen.

Jouw feestje, onze bus!

Weet jij nu al dat jij met al jouw maten naar Vroeger Was Alles Beter gaat? Organiseer dan jouw eigen busreis bij ons en verdien daarmee een dikke beloning. Het organiseren van een bus is super makkelijk, we leggen je het graag uit. Voor het organiseren van een busreis is het handig dat je weet vanaf welke opstaplocatie je wilt vertrekken. Samen maken we de opstapplekken definitief en kies je jouw gewenste bus. Wij gaan direct voor je aan de slag om de hele reis in orde te maken. Ondertussen moet jij aan de slag om de bus vullen door al jouw vrienden uit te nodigen. Regel jij een volgeboekte bus? Dan ontvang je een dikke beloning in cash. Volgens mij hebben wij een hele goede deal! Organiseer je eigen busreis met Partyvervoer.

Vroeger Was Alles Beter

Ga terug in de tijd en ervaar ‘a trip down memory lane’ bij Vroeger Was Alles Beter. Op 28 oktober wordt de Autotron in Rosmalen op zijn kop gezet voor dit geweldige feest. Ga los op de hardste classics van onder andere Brennan Heart, Atmozfears en Toneshifterz.

Busreis naar Vroeger Was Alles Beter

Ga je met ons mee terug in de tijd bij Vroeger Was Alles Beter? Boek dan snel jouw busticket via de website en wees welkom in onze gezellige bus!

Stap jij bij ons in naar Vroeger Was Alles Beter? We zien je graag!